Over Berc


Berc: online gereedschap bestellen


Berc is een relatief jong bedrijf dat wordt gerund door Karst en Jan Beens. Mannen met kennis van zaken, die dankzij hun jarenlange ervaring weten wat het beste gereedschap voor welke klus is. Vanuit Hasselt (Zwartewaterland, regio Zwolle) voorzien ze bouwend en industrieel Nederland van de beste materialen, gereedschappen en andere industriële producten. Verkoop gebeurt uitsluitend online. Uiteraard geven we desgewenst wel het juiste advies.


Vloeibaar rubber


De roots van Berc liggen in vloeibaar rubber. Ons bedrijf is een van de weinige leveranciers van deze milieuvriendelijke oplossing voor onder meer daken, kelders, vijvers en zwembaden. Dankzij onze grote expertise, snelle levertijden en scherpe prijzen bouwden wij een grote naamsbekendheid op met dit materiaal.

Online materialen bestellen


Omdat voor het gebruik van vloeibaar rubber ook andere materialen en gereedschappen nodig zijn, bouwden wij langzamerhand een goede relatie op met leveranciers. Tegelijkertijd kregen wij vanuit de markt steeds meer vraag naar deze materialen. Daarom groeide Berc bijna vanzelfsprekend uit tot totaalleverancier van gereedschappen, werkkleding, materialen en andere producten voor bouwbedrijven, stratenmakers, hoveniers, schildersbedrijven en veel andere sectoren.


Berc vindt veiligheid en kwaliteit belangrijk. Daaraan doen wij nooit afbreuk. Wij leveren de juiste kwaliteit tegen de beste prijs. Doet doen we zo snel mogelijk en met de grootst mogelijke zorg. Duik in onze uitgebreide webshop en bestel de gereedschappen die u of uw vakmensen verdienen.